Mat.se’s Matkasse

Mat.se gör det enkelt för människor i vardagen. Du handlar enkelt på nätet och får varorna levererat hem till din dörr. Varorna är fräscha och håller högsta kvalitet.

Matkassen startade år 2011 och då i Stockholm och Göteborg. Verksamheten har sedan vuxit allt eftersom och de levererar även till orter som Malmö, Helsingborg och Södertälje.

Det går också att handla färdiga matkassar för att göra ditt liv lite enklare. Du kan välja mellan vardagskassen, tema uppladdning, Valio matkasse eller sätter du ihop din egen matkasse. Genom att välja olika recept får du ihop en egen matkasse komponerad efter din smak.

Mat.se erbjuder olika kassar

• Vardagskassen

Ledorden här är lätt- och snabblagad mat för hela veckan. Recepten är på fyra portioner hela veckan och matkassen avser att täcka fem av dagarnas matbekymmer.

Vardagskassen passar allt från ensamstående, par till barnfamiljer. Är du ensam eller är ni två får ni flera matlådor. Har ni petiga barn är det perfekt då recepten är tänkta att passa även de mest kräsna.

•Tema uppladdning

Är du i uppstarten på ditt nya liv? Träning och mat går hand i hand men det kan vara svårt att få till tid för att laga hälsosam mat. Med den här matkassen får du i dig hela kostcirkeln och ändå tid till träning. Portionerna är för fyra personer i recepten. Det hindrar inte att om du är den enda i familjen som äter nyttigt, använder du de extra portionerna till att göra matlådor. Du kan ha en låda till lunch, en till middag och det räcker till nästa vecka. Köp denna kasse varannan vecka. Helt perfekt!

• Valio matkasse

Har du en känslig mage och inte kan äta vad som helst? Inga problem, Valio har komponerat ihop en matkasse vilken även du med känslig mage ska kunna äta. Fyra portioner fem dagar i veckan. Maten är varierad och du kommer upptäcka helt nya recept du inte visste fanns. När testade du senast att göra en köttfärslimpa med mango chutney? Våga prova och bli överraskad av nya smaker samtidigt som din mage fortfarande mår bra och är glad. Ta hand om dig själv och prioritera din tid genom att slippa handla och leta efter olika recept.

• Egen matkasse

Lite petig i maten eller vill du ha kontroll på vad du ska äta i veckan? Det går att ordna! Välj då mellan alla recept som finns på mat.se. Sidan sätter automatiskt ihop en shoppinglista och du får recept och mat levererade hem till dig. Enkelt och smidigt samtidigt som du vet i förväg vad som kommer serveras efter som du valt själv.

Mat.se levererar till många orter

Företaget Mat.se levererar till följande orter: Borås, Båstad, Enköping, Gävle, Göteborg, Helsingborg, Köping, Linköping, Lund, Malmö, Motala, Norrköping, Sandviken, Stockholm, Söderköping, Södertälje, Uppsala, Västerås och Ystad. Många städer runt om i Sverige med andra ord. Ta chansen att testa redan idag.

Finns inte just din ort med ska du inte misströsta allt för mycket. Mat.se har fått en otrolig respons och undersöker hela tiden möjligheten att börja leverera till nya orter. I uppstarten för bara några år sedan var det bara två orter.

Kontakta mat.se och önska just din ort. Genom visat intresse kommer företaget naturligtvis undersöka möjligheterna närmare på just din ort.

Leveranstider och kundtjänst

Leveransupplägget är riktigt bra på mat.se. Väljer du vanlig leverans får du maten levererad dagen efter. Är det mer akut kan du få maten redan samma dag.

Om du har frågor eller funderingar och vill kontakta kundtjänst kan du både maila och ringa dem och då få svar av engagerade och duktiga personer.

För- och nackdelar med Mat.se

Det finns naturligtvis alltid för och nackdelar med att handla på nätet. Du har inte möjlighet att klämma, känna på och undersöka exempelvis grönsakerna innan du köper dem.

Fördelarna överväger dock nackdelarna. Du får fina och fräscha varor direkt hem till dörren. Det är genomtänkta recept som passar just dig och din familj. Skulle receptet inte falla er i smaken går det alltid att laga någon variant på maten.

Portionerna är väl tilltagna, maten otroligt varierad och detta levereras till många orter. Utgå från dig själv och välj det som passar bäst. Oavsett kommer du spara tid i ditt vardagsliv vilket alltid är uppfriskande.

 

Mat.se levererar en mängd olika matkassar till väldigt många orter. Recepten är varierade, matvarorna håller högsta kvalitet och leveranserna är snabb. Det är bara att beställa redan idag!